Ziraat Bankası Personel Giriş Sınavı için Bazı Uyarılar

Sınav giriş belgesi fotoğraflı ve tek sayfalık bir dokümandır. Giriş belgeniz fotoğrafsız ve tek sayfa çıkmıyorsa yazıcı ayarlarınızı ( dosya boyutlandırma / sayfaya sığdırma seçeneklerini ) kontrol ediniz.
Sınav Merkezi, Sınav Yeri ve Başvuru sırasında çalışmak istediğinizi belirttiğiniz İl tercihiniz hiçbir
şekilde değiştirilemez.
Sınav Başvurusunu internet üzerinden tamamlamamış olan adaylar sınava giremeyecektir. Bu adaylar için sınav giriş belgesi düzenlenmemiştir.
Sınav Giriş Belgesi dökümü alabilmek için Yazıcınızın bağlı olduğundan emin olunuz.
Sınav Giriş Belgenizi renkli yada siyah beyaz döküm alabilirsiniz.
Sınav giriş belgenizle ilgili teknik bir sorun yaşamanız halinde sorununuzu T.C. Kimlik numaranızla birlikte sinavdestek@anadolu.edu.tr adresine gönderebilirsiniz. T.C. Kimlik Numarası içermeyen e-postalar cevaplanmayacaktır.
Sınav Giriş Belgesi olmayan aday sınava alınmayacaktır.
1.Anadolu Üniversitesi Sınav Hizmetleri Aday İşlemlerinde kayıtlı bir fotoğrafınız bulunmamaktadır uyarısı alıyorum ne yapmalıyım?
Sisteme fotoğraf yüklemediğiniz için giriş belgesini alamıyorsunuz. Fotoğrafınızı yüklediğinizde giriş belgenizi alabileceksiniz. Fotoğraf yüklemek için http://sinav.anadolu.edu.tr/sb/ adresinden T.C kimlik numaranız ve şifrenizle giriş yapıp üst menüdeki ÜYELİK BİLGİLERİ’ne tıkladığınızda açılan sayfanın alt kısmında “ÜYELİK BİLGİLERİMİ DÜZENLE” butonuna tıklayıp resim yükleyebilirsiniz.
2. Ziraat Bankası sınavına ait bir onaylanmış bir sınav başvurunuz bulunmamaktadır uyarısı alıyorum ne yapmalıyım? ?
Ya sisteme sadece üye olup sınav başvurunuzu tamamlamamışsınızdır ya da sadece parayı yatırıp online hiç bir işlem yapmamışsınızdır. Bu yüzden sınava giriş hakkınız bulunmamaktadır.
3. Çıktı aldığımda belgenin yarısı görünmüyor ne yapmalıyım?
Çıktı aldığınızda belgenin yarısı görünmüyorsa yazdırırken a4 boyutunu seçmeniz gerekmektedir.
4. Şifremi unuttum ne yapmam gerekiyor?
Şifremi Unuttum’a tıkladığınızda açılan sayfaya Tc kimlik numaranız ve doğum tarihinizi girdiğinizde şifreniz karşınıza gelecektir.

SINAVA GELİRKEN YANINIZDA BULUNMAMASI GEREKENLER
Aşağıdakilerden herhangi birinin, kapalı durumda olmasına rağmen yanınızda bulunduğu tespit edildiğinde sınavınız geçersiz sayılacaktır.
1. Cep telefonu, telsiz, çağrı cihazı vb. iletişim araçları.
2. Dersle ilgili her türlü kitap, not vb.
3. Fotoğraf makinesi, kamera vb. görüntü kaydetmeye yarayan cihazlar.
4. Databank, taşınabilir bilgisayarlar vb. veri depolamaya elverişli elektronik cihazlar.
5. Ruhsatlı veya ruhsatsız her türlü silah.

ÖNEMLİ UYARILAR
Aşağıdakilerden herhangi birinin, kapalı durumda olmasına rağmen yanınızda bulunduğu tespit edildiğinde sınavınız geçersiz sayılacaktır.
1. Kimlik kontrolleri, üst arama ve salona yerleştirme işlemlerinin zamanında tamamlanabilmesi için sınav saatinden bir saat önce sınava gireceğiniz binanın kapısında hazır bulununuz.
2. Sınava 15 dakikadan daha fazla gecikenler sınava alınmayacaktır. Sınav başladıktan sonraki ilk 15 dakika içinde, sınava geç kalan öğrenciler, Bina Sınav Sorumlusunun yazılı izin vermesi halinde sınava alınacaktır.
3. Yumuşak uçlu siyah yazan birkaç kurşun kalem ve iz bırakmadan silen silgi yanınızda olmalıdır. (Cevap Kağıdına siyah kurşun kalem dışında bir kalemle yapılacak işaretlemeler okutulamamaktadır.)
4. Sınav sırasında hesap makinesi kullanımı yasaktır. 5. Kıtalarından izinli olan er-erbaşlar dışında, resmi kıyafetle sınava girilmeyecektir. 6. Sınava gireceğiniz binayı sınavdan en geç bir gün önce görünüz.

Yorumlar